Shopping cart

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare când călătorești la Cluj, West City Hotel – primul design hotel din România ți-a pregătit  momente de relaxare deplină într-un ambient reconfortant, amenajat într-o manieră ce denotă un simţ artistic desăvârşit.

Construcţia nonconformistă pe structură metalică, adăposteşte nu mai puţin de 101 camere şi apartamente, amenajate în stil neconvenţional, 3 săli de conferinţă, un restaurant ce păstrează acelaşi stil nonconformist dar extrem de rafinat, ce dă o notă de unicitate hotelului.

Contributia noastra a constat in imbracarea meselor de cocktail cu huse din lycra precum si crearea de fete de masa tip capac pentru restul meselor.

Pagina web: http://www.westcityhotel.ro

WEST CITY HOTEL

Dotari textile camere si restaurant

Dacă ești în căutarea unui loc de cazare când călătorești la Cluj, West City Hotel – primul design hotel din România ți-a pregătit  momente de relaxare deplină într-un ambient reconfortant, amenajat într-o manieră ce denotă un simţ artistic desăvârşit. Construcţia nonconformistă pe structură metalică, adăposteşte nu mai puţin de 101 camere şi apartamente, amenajate în stil neconvenţional, 3 […]

Client

WEST CITY HOTEL

Date

3 aprilie 2018

Category

VIEW PROJECT